Julafton

Jaha, då har man snart klarat av ytterligare en Julafton. Den här blev ju inte direkt som jag tänkt mig... Vi skulle varit hos min bror o hans familj men de blev sjuka så vi fick va hemma.... ensamma... Men det gick faktiskt rätt bra ändå. Barnen blev glada över sina julklappar så det va ju bra. Men man ska va många på julafton... så är det bara tycker jag.  Har inte pysslat nåt idag mer än med mat... så här får ni ser hur jag ser ut mitt i julen...

Ja, det va jag det. Hoppas jag får pysslat lite i morgon och kan visa Er nåt roligare.

Kram på Er o ha en riktigt God fortsättning!


Morgonens juliga bidrag!

Ja, lite fick jag gjort igår kväll och nu på morgonen.

Ett grattiskort som jag blev riktigt nöjd med. Skönt o slippa alla Julprojekt. Jag har använt mig av Maja Designs ljuvliga vinterpapper och sedan stämplat och målat och även använt lite glitter här o där.


Några Julljus som kan bli bra Julklappar kanske.

Lite suddigt men i alla fall... Ett typiskt 50-tal ljus. Perfekt Julklapp till min lille Jonas kanske.Tre Julbollar. Fina att hänga i fönstret!

Nu ska jag fara iväg till Gbg. Lär väl inte vara ensam där... Ha en bra dag allihop.
Kram!


Julmys med familjen!

Idag har jag bara myst hela dagen. Har lust att pyssla men har inte riktigt fått tummen ur så jag lägger in lite gamla alster här nedan. Ska nog bli en del nytt nu ikväll hoppas jag. Så förhoppningsvis kan ni få se lite nyheter i morgon.
Kram så länge!Fler bilder från helgen...Här har jag använt den nya stämpeln som jag köpte hos Stämpelboden. Visst är den fin! Jag älskar sådana gamla motiv. Själva stämpeln kommer från Reprint. Nu ska jag fortsätta med mina tags så jag kan posta dem senare idag.

Ha det bra! Kram!

Massa pyssel hela helgen!

Här har det pysslats hela helgen! Ni kan se några av alstren längre ner. Sedan hann jag med ett besök i Alingsås och Stämpelboden. Det är den absolut mysigaste Scrap- & stämpelbutik som finns. Fick massor av inspiration och lite nya, roliga saker såklart! Men helt klart saknar jag en butik som har allt, så tyvärr får man fortfarande köpa det mesta materialet från USA.  Men nu över till vad jag gjort... Har kommit på att jag gör Jultags i år istället för traditionella Julkort. Jag är så urtrött på alla julkort man gjort genom året så i år får nära o kära hålla tillgodo med tags istället.


Välkomna till min Blogg!

Eftersom min gamla blogg slutade att fungera så fick det bli en ny. Här kommer ni att kunna se mina Scrappade och Stämplade alster. Förhoppninsvis hittar ni även lite inspiration till ert eget skapande. Jag blir jätteglad om ni lämnar kommentarer och gärna adressen till er egen blogg så även jag kan få lite inspiration. Här kommer lite bilder på vad jag gjort i veckan som gått.

Älskar att hämta min inspiration från Tim Holtz och en av hans senaste Jultags inspirerade mig att göra denna.


En av årets scrappade Tändsticksaskar! (Vad besvärligt det lät, hihi). Ska på Julmarknad med en del av mina små saker den 20/12, bla denna kommer nog med då om den finns kvar.


Julkorten ligger jag efter med i år, måste skärpa mig. Har bara gjort 3 än och det här är ett av dem. Stämplar från Inkido, Bellis och Fancy Pants.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0