Mitt bidrag till Scrappiz Skissutmaning!!

Hej!

Trodde aldrig jag skulle hinna klart den här Lo till Scrappiz skissutmaning men här är den nu.Den visar min älskade lilla dotter Anna när hon var 3 och 4 år.
Nu måste jag hasta vidare. i morgon fredag öppnar jag ju den fysiska butiken, Country Scrap!! Massor kvar att göra, men många kanonerbjudanden blir det för dem som kommer hit.

Kram kram
susanne

Två altrade lådor!!

Hej!
Va kul att Ni gillade idén med KAOS-awarder!!

Idag har jag fortsatt att altra lådor till kursen ikväll. Ni kan se resultatet här nedan. Den lill lådan är en after eight ask och den stora är en lunchbox som jag ska ha mina receptkort i.Sen vill jag bara tacka Er som skriver små kommentarer. Det är så jättekul att läsa och gör mig så glad!! Har ni sedan egna bloggar så besöker jag dem gärna.

Kram Kram
Susanne

Mina Kaos awarder!!

Jag hittade inne på Yolis underbara blogg, en jättekul idé. Idén att skapa Kaos awarder. Så här skriver hon på sin blogg:
KAOS
(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)

En levande logga som sänds till någon man uppskattar.
Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.
Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.
Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.
Å på dessa ska ens egen stil, eller spcialiteter finnas med.

Varje KAOS-award innehåller:
 • Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
 • Skaparens eget namn
 • Storlek: 10x15cm

  Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.
  På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.
  I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.
  Kanske skiva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.

  Jag tror att detta kan bli ett mycket trevligt koncept som många kommer att gilla!
  Vad tror ni?!
  Jag kör i gång i alla fall, och så får vi se hur många som vill hänga på!
  Å nu så här i uppstart tycker jag att alla som vill kan skicka i väg tre KAOS-awarder så att vi kommer igång.

Desto fler vi blir som får dessa, desto roligare är det ju! 
SO GET IN TO IT!

Så här kommer nu mina KAOS-awarder. Jättesvårt att bara välja ut tre utav Er som är så otroligt duktiga och ger så mycket inspiration men så här valde jag den här gången:

Min första KAOS-award går till Yoli som är så otroligt duktig och kom med denna roliga idé! Tack Yoli! (Tyvärr blev bilden dålig)


Min andra KAOS-award går til Mysmumlan som gör helt underbara alster och ger mig sån otrolig inspiration, både att skapa och till hela livet. Tack gumman!Den tredje och sista KAOS-awarden för den här gången går till Mia T för att hon är en jättego tjej som även hon ger mig massor utav idéer och inspiration. Tusen Tack!!Ni som har fått mina KAOS-awarder, kan ni vara snälla och maila mig Era adresser så ska jag skicka dem till Er. Maila mig på truckergirl@telia.com

Jag hoppas att fler hänger på den här roliga idén, det var superkul att göra dem!!

Kram Kram
Susanne / LuckyLady13

Blev så inspirerad....

Hej!
Jag blev så inspirerad utan Mia(inspiratör för CountryScrap) när hon gjorde en sådan underbart fin tag. Hennes tag finns att se inne på CountryScraps blogg. Här nedan kan ni se min variant på tag/dörrskylt.Den är gjord till min älskade dotter Anna. Tyckte att den stämplade dikten passade så bra. Stämpeln kommer från Inkido, resten av materialet finns att köpa hos CountryScrap.

Sen har jag faktiskt funderingar på att flytta den här bloggen till blogspot i stället. tycker det är så svårt att göra den snygg och rolig här i blogg.se Men jag återkommer med mer om det när jag bestämt mig. Nu ska jag scrappa vidare. Har MASSOR jag måste ha klart tills kursen imorgon + alla som väntar på sina traderavinster.
Kram Kram
Susanne

BlogCandy!!

Är ni sugna på lite Blogcandy kan ni alltid kika in hos http://enkopingspyssel.blogspot.com/  Se så mycket godis de lottar ut!! Och passa även på att anmäla Er till deras träff!!Kram på Er!
Susanne

Altrar för fullt!

Hej!
Nu är jag igång och altrar allt som kommer i min väg. Jag ska ju ha kurs på Pysselakuten i Vänersborg på måndag och då kan det ju vara bra och ladda med lite "godis". Här kommer en tändsticksask som blev rätt söt. graphic45 papper, UTEE, chalks, band, brads, pearls, Primarosor, tårtpapper och en stämpel från... ja vad heter de nu då???


Tack alla som hälsar och undrar hur det går med min dotter som råkade ut för en olycka. Jo, det går väl sådär kan jag säga. Vi åker in och ut på sjukhuset var och varannan dag. Hon har förlorat synen på ena ögat och vi vet inte om den kommer tillbaka. Så länge hon åt kortison så fick hon en del syn tillbaka men så fort hon slutade med det försvann den igen. Alltihop började med att hon ramlade ner från en plint på gympan i skolan och slog bakhuvudet i en annan plint. Fick hjärnskakning och först dubbelseende på det ena ögat. På akuten röntgade de men missade att synnärven rubbat sig. Det enda svaret vi fick på akuten var att hon skulle ta det lugnt och inte rida på en vecka. Tre veckor senare såg hon fortfarande dubbelt men var med på en hopptävling och mitt under tävlingen försvann synen på ögat helt. Sen dess har vi fart in och ut på sjukhuset och därför är jag lite svår att få tag i ibland samt att en del fått vänta extra länge på sina traderavinster. Jag ber om ursäkt för detta, men hoppas att jag ska komma ikapp med allt inom snar framtid trots att jag fortfarande åker mellan hemmet och sjukhuset.
Ha nu en riktigt bra kväll!
Kram
Susanne

Min älskade Jonas!!

Nu är kreativiteten på topp och så här blev den första Lo´n för veckan.Älskar den gamla slitna stilen. Här har jag använt Graphic45 papper, Say it in Pearls och Primas underbara fjärilar och blommor. Allt materialet finns att köpa hos CountryScrap.

Ha en underbar dag!
Susanne

Lite ny Inspiration!

Hej!
Nu har jag slarvat med mitt bloggande igen men här har varit en aning upp och ner. Min dotter råkade ut för en olycka så vi har farit in och ut på sjukhuset men nu börjar hon bli bättre. Men nu har jag fått lunginflammation samt ett avhostat revben!!

Här kommer i alla fall lite ny inspiration från mig. Den första är en LO med min pojk och hans ena ponny. Allt materialet finns att köpa hos CountryScrap.


Dena ndra Lo´n är också ett kort på min pojk. Gjorde den för ett tag sen men har nog inte visat den ännu.Ha en underbar dag så ska jag gå o vila lite.
Kram kram
Susanne

RSS 2.0