Så snopet!!

Ha, jag som hade förhoppningen om att hinna göra så mycket på Scrappiz Cybercrop som var i helgen, men det blev bara ett futtigt bidrag. Så snopet! Jag tyckte det va så gott om tid men den tiden sprang visst ifrån mig. Nåja, det blir väl fler gånger.


Jag har i alla fall lagt ut en massa mer roliga saker på Tradera. Välkomna dit alla som vill!!! Ännu mer kommer att läggas ut den närmaste tiden kan jag lova. Gör verkligen en storrensning här hemma!

På hemmafronten är det fullt upp annars. Har två hästar i full träning och nu startar tävlings säsongen för oss på söndag. Sedan är det minst en tävling varje helg ända fram till semestern. Sen blir det 4 veckors uppehåll.  Vi har sålt vår älskade c-ponny och sörjer honom enormt men hoppas att han får det bra hos sina nya ägare i Essunga.
Jonas har börjat sin uppfödning av marsvin och ni kan läsa mer om det i hans blogg. På hans första utställning deltog han med ett marsvin och den blev BIR + BIS 7!!! Jättekul!

På jobbfronten är det både massor att göra + ingenting. Min lastbil står stilla för det är ont om gjutningar just nu, så där är det lugnt. Här hemma har jag precis kommit igång att sälja foder + spån/torv. Jag är återförsäljare för Åsebro Foder som är välkänt bland flera framgångsrika hästar. På sikt hoppas vi kunna utöka häst/djur sortimentet.
 Och sen den STORA NYHETEN!!! Snart öppnar vi Scrapbook/Stämpel Butik i Uddevallatrakten igen!! Vi renoverar för fullt den nya butikslokalen och hoppas att den ska bli klar inom kort. Den nya butiken, Country Scrap, blir en efterträdare till Scrap & Gift Corner som vi drev i 4 år i centrala Uddevalla. Till motsats från den gamla butiken kommer denna att ligga en liten bit utanför Uddevalla, helt enkelt här hemma på gården. Därav namnet Country Scrap. Vi jobbar på ett koncept där Ni ska kunna hitta allt material Ni behöver till ett bra pris. Ni ska även ha möjlighet att få inspiration och idéer hos oss. Vi kommer även i den möjligaste mån att anpassa öppettiderna till Er, så att Ni har möjlighet att handla när det passar Er.

Ja, det var lite ifrån mig.
Ha en bra kväll och tusen tack alla ni som skriver i min blogg!! Jättekul att läsa!
Kram
Susanne


Första bidraget klart till Scrappiz Cybercrop!!

Jaha, då har jag gjort klart mitt första bidrag till Cybercroppen som pågår på Scrappiz. Trots att jag har ett enormt pysselsug och känner mig överkreativ blev det här kortet inte riktigt som jag ville. Det var svårt att komma igång men för hoppningsvis blir kommande bidrag bättre. Får väl skylla på kylan och att jag var svårstartad i kölden ;)


Kram

Susanne


Cybercrop och BlogCandy!

Hej!

Jag har inte hunnit göra något nytt den senaste tiden men nu är jag med i Scrappiz Cybercrop så min målsättning är att det kommer att komma mycke nytt här i bloggen under den här helgen. Det är jättemånga roliga skisser att göra efter där så det ska bli såååå kul!! Ska alldeles strax börja med den första....

Min BlogCandy som jag utlovat är fortfarande inte helt klar ännu men håll till godo med Mima´s BlogCandy så länge.Själv har jag lagt ut massor av spännande saker på Tradera och mer är på gång, så kika in där ofta för att inte missa billiga Scrap/Stämpel saker!

Sedan håller jag på att planera en rolig sak för alla Er som bor i Uddevalla trakten. Mer info kommer längre fram om det, men va bara tvungen att göra Er lite nyfikna ;)

Kram på Er så länge!!
Susanne/LuckyLady13

Bidrag till Skisstävling! Snö!! Och en massa Bus!!

Hej!

Idag har det kommit ännu mer snö och gissa vem som varit ute och buskört!!! Jag bara älskar att köra genom kurvorna med ett härligt uppställ!! Såå kul!! Ända tills man möter nån... Men det gjorde jag inte idag heller, och lite spänning får man ha här i livet!!

Har även fått klart mitt bidrag till Hobbyhusets Skisstävling för februari. Resultatet kan ni se här.Sen måste jag tacka alla som lämnat små kommentarer till mig, det är sååå kul att läsa dem så fortsätt gärna med det!!

Mycket nytt (och mer kommer) har jag lagt upp på Tradera. Välkomna dit och handla!!

Lite längre fram i vår kommer jag att ha teknikkurser hos Pysselakuten i Vänersborg. Passa på att anmäla Er om ni är sugna på lite nya tekniker! Detta är en kurs för både nya och gamla, såväl Scrappare som kortmakare.

Mina egna Scrap/Stämpel Homepartyn fortsätter och mer om det kan ni läsa i menyn till höger under kurser.

BlogCandyn som jag utlovade är på gång men återkommer med den när den är klar.

Ha en fortsatt trevlig dag/kväll!
Kram
Susanne

En liten "Gå bort" present

Idag skulle jag iväg på ljusparty hos en kompis och fick hasta ihop något att ta med. Det blev en liten hjärtkorg som jag fyllde med godishjärtan. Tyckte det passade bra nu i alla hjärtans dags tider. Lifta den gärna om ni gillar den. Perfekt att ge bort på alla hjärtans dag kanske eller bara liksom ändå.Det vore kanske snart dags för mig att ge bort lite Blog Candy??? Jag har ju alldeles glömt bort att vi skulle fira att min blogg fått nytt utseende. Jag ska leta i mina gömmor efter nåt kul så återkommer jag inom kort med bild på min BlogCandy som nån av Er kan få. Den som väntar på nåt gott...


Ha en trevlig kväll!

Kram!


Recept Swapp!!

Så, då var jag äntigen klar med mitt bidrag till Pysselakutens receptswapp med pajer.


Annars har det varit lite lugnt med pysslandet och bloggandet den sista tiden. Har haft fullt upp med hästarna, familjen och alla sådana där tråkiga "måsten". Men en kul grej har jag i alla fall hunnit med och det är två nya tatueringar. Jag blev helnöjd och det känns ju himla bra eftersom jag får dras med dem resten av livet haha!


Ha en fortsatt bra dag!

Kram!


RSS 2.0