Ny altrad låda samt mycket nytt på Tradera!

Hej på Er!
Ikväll har jag lyckats att scrappa en låda. Resultatet kan ni se här nedan.  Jag har även gjort klart receptkorten till Pysselakutens Pajswapp, men dem får ni se en annan dag. Swappar i all ära... de är jättekul att vara med men fy vad jobbigt det är att göra en massa likadana kort. Men som sagt, nu är de klara för den här gången. Har även inhandlat en massa smått och gott, bla metallblommorna som jag använt på min lilla låda. Har en del annat på gång också, men lite hemligheter får jag nog ha ett tag till... men snart får ni reda på det.

Om någon är köpsugen på QK, stämplar, dekorationer m.m. så har jag återigen lagt ut en hel massa saker på Tradera.

Ha en underbar kväll!Vårens Kurser i Scrapbooking & Kort tillverkning/Stämpling!

Hej!
Eftersom många har frågat...
Nu drar jag igång kurser inom Scrapbooking och Korttillverkning/stämpling igen. Under våren 2009 kommer jag att köra kurser i form av Homeparties när det passar just Dig och Dina vänner.

*För att det ska bli en kurs måste Ni vara minst 5 personer.
*Varje kurstillfälle är ca 2 timmar långt.
*Kursavgiften är 200:-/person och då ingår material samt att Värdinnan får en extra liten present som tack för att du ordnade kursen hemma hos Dig.
*Till Scrapbook kurserna behöver varje deltagare ta med 4-8 foton som helst har samma tema. Varje deltagares tema skall även anmälas senast 1 dag före kursdagen. Jag behöver veta det för att kunna plocka ihop lämpligt material. Tala också gärna om ifall ni har någon form av önskningar tex färg el dyl.
*Till kort kurserna behöver Du inte ha med dig någonting.

Vill Du veta mer eller är Du intresserad av att ha ett Homeparty hemma hos Dig är Du välkommen att höra av dig. Maila mig på truckergirl@telia.com eller ring 0706-941397

Välkomna!


Ny Lo till Mariantes Skissutmaning!

Hej allihop!
Nu har jag äntligen fått gjort något här igen. Har ägnat de sista dagarna åt att bara bloggsurfa i stort sett. hittade så mycke roliga och inspirerande sidor och då är det lätt att fastna. Jag hoppas att jag kan dela med mig av de adresserna här på min blogg men just nu vet jag inte hur jag ska få dem att hamna snyggt och prydligt ute i högerkanten. Om någon vet så vore jag jättetacksam för råd.

Idag har jag äntligen fått scrappat lite. Jag hittade en skissutmaning hos en av mina största inspiratörer Mariante. Om ni skyndar Er har ni också chans att vara med i den utmaningen för den slutar inte förren på söndag. Här kommer mitt bidrag:


Jag blev inte så nöjd med den här Lo´n som jag hade hoppats men den får duga den här gången. Jag kom inte överrens med den skissen riktigt så jag får väl skylla på det.


Ha det jättebra så ska jag gå till stallet en sväng.

Kram Kram!


Massor av Nyheter på G hos Inkido!!!

Inkido har massor utav nyheter på G, så skynda till deras Blogg!Även jättefin Blogg Candy!

kram
Susanne
Nytt utseende!

Har ni sett vad fin min blogg har blivit? Jag är jättenöjd! Den är inte helt klar än men snart. Jättestort TACK till Josefine som har hjälpt mig. Utan dig hade jag aldrig fixat detta.
Ha en bra kväll!
Kram!

Mitt bidrag till Skissutmaningen på Svensk Scrapbooking

Nu har jag gjort ännu en LO utifrån en skiss. Har nog fått skissutmaning på hjärnan, men det är så himla kul. Den här skissutmaningen hittade jag på Svensk Scrapbooking. Jag använde mig av de fina Prima blommorna som jag fick i mitt paket igår och sen har jag använt mig utav MissCutiePie ´s helt underbara biljetter.

Ha en bra dag!

Kram!


Vilken dag....

Vilken dag det varit idag! Först och främst har det ju varit ett fruktansvärt busväder. Blåst och regnat på alla håll och kanter. Och inte nog med det... Biljäveln dog bara sådär när jag var ute och körde. Morrrrr. Jag hatar när bilen krånglar och varför mitt i värsta ovädret?? Tur att jag hade lite startgas med mig och kunde få igång skrället igen. Men när jag kom hem och hämtade in posten var alla bekymmer borta! Dels hade jag fått ett jätteroligt paket från Magdas som jag beställde häromdagen. Mycke nya fina blommor, nya CK, en bok av Tim Holtz, papper, massa metalldekorationer m.m. Och sen hade jag fått två paket från USA. Nu kom äntligen mitt Fiesta alfabet som jag väntat på! Gu va kul!!! Och i det andra var det två andra gamla QKdies som är retired. Superkul!! Ska snart fördjupa mig i alla mina roliga saker och försöka skapa något nytt. jag har ju en del skissutmaningar som jag borde göra och en receptswapp.

Jag har under dagen röjt ytterligare i mitt pysselrum och lagt ut över 100 auktioner på Tradera! Många gamla Hänglarstämplar bla!!! Så skynda Er dit och kolla på allt godis som finns där!! Medans ni gör det, så ska jag först ta en bloggrunda och sen ska jag sätta mig och göra en eller två Lo´s.

Ha en underbar kväll!
Kram!

Mitt bidrag till Scrappiz Skissutmaning

Ja, jag har nog aldrig varit så flitig i mitt scrappande som just nu. Har fått lite dille på att vara med på olika skissutmaningar och här nedan är mitt bidrag till Scrappiz skissutmaning i Januari. Jag har även skickat in ett bidrag till Scrapbooking m.m.´s skissutmaning men det kan jag tyvärr inte visa er här eftersom deras bidrag skall vara opublicerade.

Här är en LO med min älskade dotter Anna. Hon är den absolut finaste och underbaraste dotter man kan ha.


Ha det bra tills vi hörs igen o tack för att ni kikade förbi!
Susanne


Ännu mera ScrapGodis!!

Hos Ewonne kan man få denna BlogCandy!!!


Jättesöta små Blommor!

Nu har jag pysslat ihop jättesöta små blommor!! Är någon intresserad av att köpa sådana kostar de 20:- för 5st. Maila mig på truckergirl@telia.com i så fall. De är verkligen kanon till att dekorera både kort och layouter.

Nu ska jag pyssla vidare så får vi se vad som blir härnäst. har några skissutmaningar som jag måste ta itu med också.

Hej så länge!


BloggCandy!!

Missa inte BloggCandy hos Tiggy!!!

Bidrag till Hobbyhusets Skisstävling!

Här kommer mitt bidrag till Hobbyhusets skisstävling! Jag använde mig av ett utav korten som jag ladde ner från Vintagesidan som jag tipsade er om tidigare idag. Så det är alltså inte min mormor, men hon påminner så mycket om min mormor när hon var ung.


Kram så länge!Årets första LO!!

Hoppas ni alla haft en bra Jul & Nyår. Här har det väl varit i stort sett som vanligt. Jag har nog aldrig sålt så mycket på Tradera som denna Jul. Tack alla ni som bjudit/bjuder på mina auktioner!

Sedan har jag lyckats skapa årets första Layout!! Jag tycker jag har så tråkiga kort så det är så svårt att hitta några roliga kort att använda. Här har jag använt mig av ett ganska nytt kort på min brors dotter Maja. Hon blir alltid lika söt på kort.

En annan kul sida om man gillar Vintagestil är denna

Där får du Vintagebilder alldeles gratis! Jag tänkte försöka scrappa nåt kul utav något där lite senare. Har skrivit ut flera stycken och de blev jättefina.


Nä, nu måste jag gå ut i kylan och hämta mer ved och släppa ut hästarna. -18 grader var det i morse, nu är det bara -13 burr burr burr.

Kram så länge!


RSS 2.0