GRATTIS ANN-SOFIE!!

Ett stort GRATTIS till Ann-Sofie som vann helgens BlogCandy!! Maila din adress så kommer paketet på posten!

Gör gärna ett besök hos Country Scrap - Massor av nyheter och pressade priser!!

Kramis
Susanne

Äntligen BLOGCANDY!!!

Nu är äntligen jag klar med min BlogCandy!!  Alla som hälsar på här, lämnar ett litet meddelande och samtidigt länkar hit från sin egen Blogg senast söndag 29 mars är med i utlottningen av det här paketet med Scrapgodis!! Glöm inte att lämna din adress till din blogg i meddelandet;). Har du ingen blogg kan du givetvis vara med ändå, bara tala om det i meddelandet och lämna din mailadress istället.Ha en underbar dag!
Susanne/LuckyLady13


Nu öppnar Country Scrap!!

Eftersom många saknat vår gamla butik, Scrap & Gift Corner i Uddevalla, har vi nu beslutat att öppna en ny Scrap- & Stämpel butik - Country Scrap. Den här gången kommer den inte att ligga i centrala Uddevalla utan en bit utanför, därav namnet. Den fysiska butiken öppnar dock inte förren den 25 Mars. Se info på hemsidan www.countryscrap.se

Webbutiken inviger vi idag!! Och vi hälsar gamla och nya kunder varmt välkomna till oss. Våra öppningserbjudanden i webbutiken är följande och gäller t om onsdag 25/3-09:

* Handla för minst 200:- så får du 10% rabatt
* Handla för minst 600:- så får du 20% rabatt

(Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av vissa varor samt något längre leveranstid än vanligt.)

OBS! Uppge "FannyBlogg" i meddelanderutan på din order för att få rabatten!!

Nya varor kommer in varje vecka och vi utökar sortimentet hela tiden.

Varmt Välkommen till oss!!

http://www.countryscrap.se/
Susanne

Jag vann! Jag vann! Jag vann!

Men det kan inte vara sant eller??? Jo, jag vann faktiskt Hobbyhusets Skisstävling!!! Gud va kul det va! Kommer ni ihåg mitt bidrag?? Så här såg det ut:
Visst är hon underbart söt lilla Maja!!

Igår var jag ju på Tattoo Mässa i Trollhättan och oj va mycket snyggt jag hittade. Äntligen fann jag min pinuppa också så nu blir hon äntligen gjord. Ska bara göra några justeringar på henne. På kvällen var det Rockabilly i parken och Simon Crashly and the Roadmasters spelade. De är ju bara såååå bra! Och naturligtvis spelade de "min" låt, "Susan, you´re the woman for me". Synd att det var lite lite folk där bara. Men i storts ett hela goa Trollhättegänget var där.

Kram Kram!
Susanne/LuckyLady13


RSS 2.0