Lite ny Inspiration från mig

Hej!
Här kommer en ny Lo som jag gjorde häromdagen. har använt mig utav papper från Maja Design och Graphic45 blommor från Prima och Petaloo samt jättesnygga metalldekorationer. Det mesta finns att köpa hos Country Scrap.Sen funderar jag mer och mer på att flytta den här bloggen till blogspot istället. Jag är ju urdålig på det här med datorer och blogspot är mycke lättare att arbeta med för att få en snygg och rolig blogg. Bara det här att få en räknare som fungerar här är ju en hel vetenskap. Ska nog försöka mixtra med en ny blogg nu i helgen så får vi se hur det blir.

Ikväll bär det av till Mellerud och årets första cruising för min del. Hoppas det slutar blåsa och att solen kan hålla sig framme. Inte roligt att åka cab om det regnar eller är allt för kallt.

Ha en riktig trevlig lördag!

kram kram!


Country Scrap söker ytterligare en Inspiratör!!

Missa inte att söka till Country Scraps Inspiratör!! Läs om hur Du gör på Country Scraps Blogg.

Kram
Susanne

Vilken kul helg det var!!

Hej allihop!
Nu har jag varit med på Vänerscrappen i helgen. En kanonbra scrappträff i Vänersborg, ordnad av Liza på Pysselkuten. Jag fick gjort en LO, en ask och ett minialbum + att jag hade med mig butiken, så jag fick sålt en hel del också.

Min Lo blev så här och den deltog jag med i kvällens sista tävling. Jag var inte kvar själv då utan Liza hjälpte mig, så jag vet faktiskt inte hur det gick. Det ger sig i moron om ingen av Er som var där har lust att skvallra lite ;)Den lilla lådan med minialbummet kommer från Maya Road och finns att köpa hos CountryScrap för endast 59:-. Perfekt Mors dags present. Så här blev mitt resultat:

Sen har jag fått en helt otroligt vacker KAOS-award från Yoli, men den får ni se en annan dag när jag scannat in den. Tusen Tack Yoli!!

Kram Kram
Susanne

RSS 2.0